top of page

Betongboring

Betongboring og kjerneboring er to forskjellige teknikker som brukes for å lage hull i betongoverflater. Betongboring kan utføres med forskjellige teknikker, inkludert kjerneboring, diamantkapping, betongsaging og andre metoder.

Kjerneboring er en spesialisert teknikk som bruker en roterende sylinder med diamantbiter på enden for å skjære ut en sirkulær kjerne av betong. Dette gir et presist hull som kan brukes til å installere rør, ledninger, ventilasjonssystemer eller annet utstyr. Kjerneboring kan utføres i forskjellige størrelser og diametre, og er spesielt egnet for mindre hull.

Betongboring er en bredere term som inkluderer ulike teknikker for å bore gjennom betongoverflater. Dette kan omfatte diamantkapping, som bruker en diamantsag for å skjære ut ønsket form på betongoverflaten, og betongsaging, som brukes for å lage lange snitt i betongoverflater. Betongboring kan også utføres med andre teknikker, avhengig av prosjektets krav.

Uansett hvilken teknikk som brukes, krever betongboring spesialisert utstyr og teknologi for å oppnå nøyaktige og presise resultater. Kjerneboring Vestfold AS tilbyr profesjonelle betongboringstjenester med ulike teknikker for private og offentlige prosjekter i Vestfold-området.

 

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt.

bottom of page