top of page

Hvor stort kan et kjerneboringshull være?

Kjerneboring er en avansert teknikk som brukes for å lage nøyaktige hull i harde materialer som betong, granitt og andre steintyper. Men hvor stort kan egentlig et kjerneboringshull være?

Kjerneboring kan utføres med bor med en diameter fra 14 mm til 600 mm. Dette betyr at størrelsen på kjerneboringshullet vil avhenge av størrelsen på borret som brukes. Størrelsen på kjerneboringshullet kan også variere avhengig av formålet med prosjektet.

Kjerneboringshull kan lages i ulike størrelser og former, avhengig av hva som kreves for prosjektet. Hvis det er behov for et større hull enn det som kan lages med en enkelt bore, kan flere bor kobles sammen og brukes samtidig for å lage et større hull.

I tillegg til størrelsen på kjerneboringshullet, kan kjerneboring også utføres på skrå, vertikalt eller horisontalt, avhengig av hva som kreves for prosjektet. Dette gjør kjerneboring til en fleksibel og allsidig metode for å lage hull i harde materialer.

Det er viktig å velge en pålitelig og erfaren leverandør når man skal utføre kjerneboring, for å sikre at prosessen blir utført riktig og for å få mest mulig ut av fordelene ved kjerneboring. En erfaren leverandør kan også hjelpe deg med å velge riktig størrelse på kjerneborret for å oppnå ønsket resultat.

Ta kontakt med oss for gratis og uforpliktende befaring og veiledning. 

bottom of page