top of page

Hvor dype hull kan man bore med kjerneboring?

Kjerneboring kan lage hull med en dybde på opptil flere meter, avhengig av størrelsen på boret og egenskapene til materialet som skal bores gjennom. Vanligvis kan kjerneboring lage hull med en dybde på mellom 5 cm og 10 meter.

Kjerneboring kan også utføres på skrå, vertikalt eller horisontalt, avhengig av hva som kreves for prosjektet. Dette gjør metoden til en fleksibel og allsidig teknikk for å lage hull i harde materialer.

Det er viktig å velge en pålitelig og erfaren leverandør når man skal utføre kjerneboring, for å sikre at prosessen blir utført riktig og for å få mest mulig ut av fordelene ved kjerneboring. En erfaren leverandør kan hjelpe deg med å velge riktig størrelse på boret og sikre at det er tilstrekkelig utstyr og verktøy tilgjengelig for å lage hull med ønsket dybde.

Det er også viktig å være klar over at kjerneboring kan være en tidkrevende prosess, spesielt når det gjelder å lage dype hull.

Derfor er det viktig å planlegge og budsjettere tid og ressurser på forhånd for å sikre at prosjektet kan gjennomføres effektivt og uten forsinkelser.

Ta kontakt med oss for gratis og uforpliktende befaring og veiledning. 

bottom of page