top of page

Hull til varmesystemer og rørledninger

Kjerneboring Vestfold er en profesjonell leverandør av kjerneboringstjenester i Vestfold-området. Vi har lang erfaring med å lage hull i harde materialer som betong, granitt og andre steintyper, og spesialiserer oss på å lage hull til varmesystemer og rørledninger.

Våre erfarne fagfolk bruker avansert utstyr og verktøy for å sikre at arbeidet blir gjort riktig og effektivt når vi lager hull til varmesystemer og rørledninger i harde materialer. Vi kan lage hull i diameteren fra 14 mm til 600 mm, avhengig av størrelsen på varmesystemet eller rørledningen som skal installeres.

Vi tilbyr fleksible løsninger for plasseringen av hullene, og våre fagfolk vil gi deg råd og veiledning om hva som vil være den beste løsningen for ditt prosjekt. Vi kan lage hullene vertikalt, horisontalt eller på skrå, avhengig av hva som kreves.

Vi bruker også kjerneboring for å lage hull til andre formål, inkludert ventilasjonssystemer, avtrekksvifter og annet utstyr som krever en presis og nøyaktig åpning i harde materialer. Kjerneboring Vestfold er kjent for å levere høykvalitets arbeid og gi førsteklasses kundeservice til alle våre kunder.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å lage hull til varmesystemer og rørledninger i harde materialer. Vi vil gi deg en detaljert oversikt over hva som kreves for prosjektet og et konkurransedyktig tilbud på våre tjenester.

bottom of page