top of page

Kjerneboring Referanser

Vi er stolte over å kunne presentere referanser fra noen av våre fornøyde kunder. Disse referansene er en bekreftelse på vår kompetanse og erfaring innen kjerneboring og tilhørende tjenester. Hos Kjerneboring Vestfold AS er vi opptatt av å levere høy kvalitet, pålitelighet og effektivitet i alt vi gjør. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder, og bruker disse til å forbedre oss og sikre at vi alltid tilbyr best mulig service. Her er et utvalg av våre referanser fra ulike oppdrag innen bygg- og anleggsbransjen.

 

Referanse 1:
Prosjektnavn: Nytt boligkompleks i Oslo
Oppdragstype: Kjerneboring av bæresøyler og fundamenter
Tidsperiode: Juni 2022 - September 2022
Kjerneboring AS leverte pålitelig og effektiv kjerneboring for vårt prosjekt med nytt boligkompleks i Oslo. Vi satte stor pris på deres kompetanse og erfaring i å håndtere krevende boring av bæresøyler og fundamenter. De var punktlige og jobbet effektivt for å fullføre prosjektet innen avtalt tid og budsjett. Vi kan trygt anbefale Kjerneboring AS for kjerneboring og lignende oppdrag.

Referanse 2:
Prosjektnavn: Ombygging av kjøpesenter i Skien
Oppdragstype: Kjerneboring av hull for ventilasjon og rørlegging
Tidsperiode: Oktober 2021 - Mars 2022
Vi engasjerte Kjerneboring Vestfold AS for å utføre kjerneboring for vårt prosjekt med ombygging av et stort kjøpesenter i Skien. Kjerneboring Vestfold AS utførte arbeidet på en effektiv og profesjonell måte, og bidro til å sikre at prosjektet ble fullført innenfor de stramme tidsfristene som var satt. Vi var spesielt imponert over deres evne til å finne løsninger på uforutsette utfordringer og deres høye fokus på kvalitet og sikkerhet. Vi vil definitivt vurdere Kjerneboring Vestfold AS for lignende oppdrag i fremtiden.

Ta kontakt med oss for gratis og uforpliktende befaring og veiledning. 

bottom of page