Tjenester

Kjerneboringsarbeid etter formålet

For varmesystemer og rørledninger

Hullene må bores nøyaktig slik det er nødvendig for rørstørrelsene. Derfor kan du forberede bygningen for installasjon av varmesystemet uten å betale for mye for større hull enn du faktisk trenger.

For ventilasjon og klimaanlegg

Disse enhetene forårsaker de fleste vibrasjoner under bruk. Derfor må du følge produsentens anbefalinger, og å velge riktig størrelse av hull.

For vannforsyning og avløp

Jeg kan bore hull i riktig størrelse gjennom takene, fundamentene og veggene i huset. Det er viktig å holde riktig helningsvinkel her, fordi du ikke vil at ting skal begynne å flyte for sakte eller innover.

For installasjon av elektriske ledninger

Hull for nødvendig dirigering av elektriske ledninger og installasjonskabel. Ikke vent på at elektrikere skal forberede seg på ledningsarbeid. Gjør bygningen klar på forhånd.

For installasjon av teknologiske utstyr

Uansett om det er en armert betongplate eller murvegg. Etter vårt utført arbeid, vil du kunne installere nødvendig utstyr og maskiner som kreves av produsentene.

Døråpninger, trapprekkverk og andre elementer

Fra nye dører og vinduer i de tykkeste vegene til hull som skal hjelpe raskt og nøyaktig å installere interiørelementene i hele huset.